Golfstore Nyköpings GK

Golfstore Nyköpings GK finns som on-course golfbutik på Nyköpings Golfklubb. Butiken har öppet under säsong (april-okt) alla dagar i veckan. Här hittar du ett komplett utbud på golfprodukter från klubbor, kläder till alla tillbehör. Självklart hyr vi ut klubbor till resande golfare!

, , ,

Hedlandet i Mariefred

Från kastrullfabrik till privatägt varuhus! Vi finns till för dig som vill kunna förändra oftare men inte till vilket pris som helst. Hos oss kan du hitta mode för dam, herr och barn. Låt dig inspireras av vår stora inredningsavdelning där du kan hitta belysning, husgeråd, glas, porslin, textilier, bäddtextil, badrum, mattor, möbler & inredningsdetaljer. Självklart finns även avdelningar för underkläder, leksaker, skönhet & träningskläder. Vår personal har alltid tid för dig!

, ,

Hellmanska Gården butik

C.A Hellmans Bosättningsaffär, så var namnet på vår glas-, porslins- och presentaffär i slutet av 1800-talet. Delar av namnet har vi idag återskapat i Bosättningsaffären på Hellmanska Gården. Precis som då är butiken idag fylld med glas, porslin, köksutrustning och allt som hör hemmet till.

,

Virå Gårdsbutik

I Virå Gårdsbutik kan du köpa viltkött och viltkorv baserad på vilt från Virå Bruk. Fokus ligger på kött från kronvilt och vildsvin. I korvsortimentet finns kulinarisk bratwurst och delikata isterband. Gårdsbutiken har också specerier med ekologisk inriktning och allehanda nödvändiga köksattiraljer.

, , ,