Ändra eller lägg till företagsinformation

På denna sida får du som företag mer information om hur du kan synas på visitsörmland.se och via Visit Sörmlands sociala kanaler! 

OBS! Använd endast bilder i evenemangssidor eller aktörssidor som du har Copyright-rättighet och användarrättighet till samt ange namn på fotograf.

Alla besöksnäringsföretag i Sörmland är välkomna att synas på sidan. Med besöksnäringsföretag menar vi er som är aktiva inom kategorierna: bo, äta, resa, göra & handla.

Just nu eftersom Region Sörmland finansierar arbetet är det helt kostnadsfritt att synas via Visit Sörmlands kanaler.  

Beskriv det du vill ha ändrat och inkludera sidlänken så vi lätt kan åtgärda felet. Skicka in via formuläret nedan eller maila welcome@visitsormland.com

Företag läggs in manuellt på Visit Sörmland. Fyll i formuläret nedan så ser vi till att lägga in dig på sidan! Din information här på Visit Sörmland är kopplad till din Google My Business där följande information hämtas automatiskt: öppettider, kontaktuppgifter och adress. Vill du ha någon speciell beskrivning och bilder får du gärna inkludera dessa när du kontaktar oss. 

Ett tips är att ha en allmän beskrivning på Visit Sörmland som kan fungera över tid. 

Bilder skickas till welcome@visitsormland.com 

Om du är osäker på Google My Business, kan du som företagare, förening eller annan aktör verksam i besöksnäringen med fördel se hur man kan arbeta med Google My Business genom att registrera dig på lärplattformen och gå en kurs i Google My Business: https://lara.destinationsutveckling.com/.  

Du kan även boka upp en rådgivning med Stua efter att du deltagit på kursen, för att få mer konkret hjälp. Kontaktinformation hittar du här!

Självklart kan du det! Du lägger enkelt in ditt evenemang via formuläret som du hittar här https://visitsormland.se/eventkalender/community/add/

Vill du i efterhand redigera evenemanget kontaktar ni oss på welcome@visitsormland.com

Visit Sörmland kommer fortsatt att lyfta evenemang. Här finns möjlighet för aktörer (företag, föreningar, turistorganisationer, kommunala verksamheter mm) att presentera evenemang. Visit Sörmland sätter riktlinjerna för vilka evenemang och arrangemang som presenteras.  

 

Vill du ändra information, kan du göra det genom att höra av dig till oss via formuläret här nedan eller skicka ett mail till welcome@visitsormland.com med vad du vill ändra samt en länk till den sida du vill göra ändringar på så hjälper vi dig.  

Ett tips är att ha en allmän beskrivning på Visit Sörmland som kan fungera över tid. 

Det är kostnadsfritt att synas på Visit Sörmland. Region Sörmland går in och finansierar marknadsföringsinsatser för besöksnäringen i Sörmland via Visit Sörmland. Det är därför helt kostnadsfritt att synas på Visit Sörmland. 

Under år 2024 finansierar Region Sörmland Visit Sörmland. 

Nej, men Visit Sörmland samarbetar med kommunerna för att lyfta Sörmland som resmål. 

Skicka ett mail till welcome@visitsormland.com eller tagga @visitsormland på sociala medier.  

Kontakta oss!