« Tillbaka

Rekarnekött

Rekarnekött

Våra djur slaktas på Närkes Slakteri och styckas på Närke Kött i Kumla. Det är vårt geografiskt närmsta belägna slakteri, allt för att få så korta transporter som möjligt

Slaktkropparna hänger ca 1 vecka innan de styckas och köttet vacumförpackas. Nötfärsen fryses direkt och får en lång hållbarhet. Vi mörar detaljerna åt er. De ligger därför hos oss i kontrollerad kyla +2 C ytterligare i kyl två-tre veckor.

Vårt nötkött kan ni handla i lådor om 10 kg. Detaljerna kan variera från 800 gr till 1050 gr vi kompletterar alltid upp vikten med nötfärs. Oxfilén kan ni köpa till vid sidan av köttlådan för 600 kr/kg. Oxfilén kan ni köpa vid sidan av köttlådan. Det blir så oerhört lite oxfilé.

Med varje låda följer en uppfödargaranti med gårdsnamn, IDnr, ras och kön. Vi uppger också slaktkroppens fett, klass och vikt.

Kontaktinformation

Adress:
Rekarnekött
Storgatan 9,
647 30 Mariefred, Sverige

Telefonnummer:
0159-347 20

Hemsida:

E-post:

Öppettider


Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit