lyxig glamping i sörmland på havrevreten

Glamping i Sörmland – det bästa av två världar

Vill du komma ut i naturen, sova till bakgrundsljud av vågor som kluckar eller fåglar som kvittar? Men vill slippa knöligt, hårt liggunderlag och behöva kämpa upp ett knepigt tält? Glamping (glamorös camping) ger dig det bästa av två världar – och i Sörmland dyker det upp nya spännande aktörer hela tiden! Här har vi samlat topp fyra för Glamping i Sörmland.  

Foto: Trosa Havsbad 

Trosa Havsbad

Från och med sommaren 2022 erbjuder Trosa Havsbad en underbar glampingupplevelse, precis intill havet. Tälten har lyxiga dubbelsängar, egen altan med sköna fåtöljer. Åk hit för att vila upp dig på bästa möjliga sätt. 

Passa också på att besöka

Glamping hos Havrevreten

Havrevreten är vackert placerad vid en liten insjö. Vid denna oas, som hittar du lite utanför Trosa, njuter du av fantastisk natur! Dessutom ingår alltid tillgång till cykel, båt, bastu, sandstrand, frukost och middag! Förutom bekväma och vackra tält såklart. Det finns också möjlighet att boka personlig träning, skogsbad, massage och mycket mer. Havrevreten är en upplevelse på nästa nivå, kanske blir det sommaren mest minnesvärda dygn? 

Visste du att Havrevreten också har Sveriges första hängmattehotell? Läs mer och boka här

Passa också på att besöka

lyxig glamping i sörmland på havrevreten
Foto: Havrevreten
lyxig glamping i sörmland på havrevreten
Foto: Havrevreten

Foto: Sund Nergården

Lyx hos Sund Nergården

Sund Nergården, 50 minuter söder om Stockholm ligger den här glamping-pärla. Tälten är bekväma, lyxigt inredda och oerhört mysiga. Här finns varmt utomhusbad, vedeldad bastuflotte och pool. Utöver det så avnjuts fördrink, tilltugg, 3rätters och nybakad frukost – hit åker du och blir helt omhändertagen. 

Passa också på att besöka

Jogersö Glamping

Bo i en tältigloo på Jogersö Camping – en upplevelse du inte glömmer i första taget! Utanför Oxelösund, upp för en liten skogsstig och in under trädkronorna ligger denna härliga oas i form av en mysigt ombonad tält igloo. Här har du en stor möblerad altan, dubbelsäng, hängmatta, kylskåp, och kokplatta. Innan du somnar kan du ligga och lyssna till allt som händer där ute i natten för att sedan lugnt somna in till trädkronornas sus. Det blir väl inte härligare än så?

Passa också på att besöka

badar på jogersö i sörmland
Foto: Jogersö Camping
lyxig glamping i sörmland på jogersö camping
Foto: Jogersö Camping

Text: Malin Ahnelöv

Har vi missat något smultronställe? Tipsa oss på welcome@visitsormland.com

Fler boenden i Sörmland

Dela detta: