« Tillbaka

Köttbutiken Millert & Dahlén

Köttbutiken Millert & Dahlén

Varmt välkommen till vår butik i Stallarholmen. Du hittar oss i Gula Industrihuset mitt i byn, granne med Bageri Speceri, i butiken har vi styckning och förädling av lokalproducerat kött. Här finns mängder med godsaker för den som gillar kött. 

KÖTT – Kött från nöt, gris och lamm. Hängmörat nötkött på klassiskt vis av absolut bästa kvalité… lamm från grannen… udda styckningsdetaljer… helt enkelt som det var för!

VILT – Vilt av alla de slag som Stallarholmen med omnejd erbjuder: älg, rådjur, dov-, kronhjort och vildsvin, allt enligt säsong. För oss är den exploderande vildsvinsstammen inte ett problem, snarare en tillgång till en fantastisk råvara som vi förädlar till torkade skinkor korvar och salami efter både mellan- och sydeuropeiska originalrecept.

CHARK – Korvar, patéer och pastejer. Pastrami, alrökt sidfläsk och blodpudding. Allt detta tillverkar vi hantverksmässigt i verkstaden innanför vår butik.

ÖVRIGT – Färdiglagade rätter. Kurser i korvstoppning, styckning – vi skrädarsyr enligt önskemål. Catering – stort som smått.

Kontaktinformation

Adress:
Köttbutiken Millert & Dahlén
Brogatan 21,
645 61 Helsingborg, Sverige

Telefonnummer:
070-735 43 91

Hemsida:

E-post:

Öppettider

söndag stängd
måndag stängd
tisdag stängd
onsdag stängd
torsdag stängd
fredag 12:00 - 17:00
lördag 11:00 - 15:00

Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit