Vattennära vandringspaket i Sörmland

Ta dig igenom Sörmland utefter Mälaren från Sundbyholm till Mariefred och vidare till Trosas skärgård.

Vandringspaket Sundbyholms Slott

På Sundbyholm slott kan du välja mellan olika vandringspaket efter vad som passar dig bäst. Oavsett vilket paket du väljer så ingår lån av en ryggsäck utrustad matsäck, kikare till fågeltornet och picknick-filt till matsäcken m.m. På kvällen väntar en trerätters eller en bistromiddag. Utforska Sundbyholm naturreservat på ditt sätt! 

Mindfulness i naturen

Mindfulness i naturen handlar om att vara i nuet, varva ned och att utnyttja naturen som kraftkälla. Med ett skogsbad (Shinrin Joku) kan du uppleva naturen på ett nytt sätt med alla dina sinnen. Samtidigt har det många positiva effekter på kroppen och knoppen. Det sänker blodtrycket, minskar stress och ger en känsla av närvaro och samhörighet med skog och mark. 

Vandringspaket Åda Golf och Country Club

Åda Golf och Country Club är golfklubben som passar de flesta! Här kan du spela golf, cykla mountainbike och vandra på Sörmlandsleden. Åda Golf och Country club erbjuder ett lyxigt vandringspaket för dig som vill vandra på Sörmlandsleden i närheten av Trosa. I vandringspaketet ingår en övernattning i ett dubbelrum, frukostbuffé, två rätters middag, transport till starten av vandringssträckan. Du får även med dig en liten matsäck med dig på vandringen.

Dela detta: