« Tillbaka

Vandring med spa och mat på Trosa Stadshotell & Spa

Trosa Stadshotell & Spa

Sörmlandsleden – naturens pärla i Sörmland.

En 1000 kilometer lång vandringsled som slingrar sig genom ett mycket omväxlande natur- och kulturlandskap samt förbi historiska minnesmärken. Där finns allt från öppna landskap till vildmark, sjöar i mängd och härliga kuststräckor. Genom att boka Stadshotellets vandringspaket får du möjlighet att uppleva och se etapp 56 mellan Tullgarns slott och Trosa. En mycket vacker sträcka med skog, hav, utsiktsplats på berg och strandnära stigar samt en badplats. Även en del kulturminnen med Vattenbruket och en kalkugn samt en minnessten för omkomna vikingar.

Kom till oss på Trosa Stadshotell & Spa med bil eller buss, checka in och vi tar er till Tullgarn för att starta vandringen på etapp 56 på 21 km från Tullgarns slott till Trosa.
Läs mer om etapp 56 här – observera att den beskrivs i omvänd sträcka Vi skickar med en matsäck på vandringen samt karta.
Väl tillbaka på Stadshotellet finns badrock och tofflor på rummet och spa väntar. SJälvklart kan du boka till en behandling förutom relaxbesöket som ingår.  På kvällen serveras en tvårättersmeny med vin till och du sover gott i dubbelrum och frukostbuffé serveras nästa morgon.
Med dig får du ett vandringsdiplom som minne.

Välkommen att boka via 0156 – 170 70 eller info@trosastadshotell.se. Ange önskad transporttid från hotellet, om inget anges gäller kl 10.00.

Kontaktinformation

Adress:
Trosa Stadshotell & Spa
V. Långg. 19
619 35

Telefonnummer:
0156-17070

Hemsida: www.trosastadshotell.se

E-post: info@trosastadshotell.se

Öppettider

null

Dela detta:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Hitta hit