« Tillbaka

Sweden Experience Tours

Sweden Experience Tours

Vandringar privat guidad eller för grupper, individuella ”roadtrips” som kombination av natur och kultur, handpan-musik, skogsbad med guidad meditation, land-art kurser

 

Jag erbjuder olika guidade vandringar, tur och kurser:

 

  • Vandringar – utforska Sörmlands landskap till fots och dra nytta av en mängd information om växter, djur och landskapet du vandrar genom. Rör dig medvetet och njut av ögonblicket. Kombination med kulturella aktiviteter är möjligt.
  • Roadtrips – vill du upptäcka Sörmlands pärlor utan att organisera mycket själv? Berätta gärna om dina intressen och jag kommer att erbjuda en personlig utflykt, anpassad till dina önskemål och behov. Jag hjälper även till att hitta och boka ett boende som passar dig.
  • Skogsbad (Shinrin Yoku) – En vistelse i skogen är avkopplande. I kombination med utvalda övningar kan de positiva effekterna förbättras. Lär dig vad ”skogsbad” handlar om och upplev själv hur fördelaktigt det är att träna medvetet i naturen. Jag tar med mig mitt instrument ”Handpan” som erbjuder en speciell ljudupplevelse, särskilt i naturen.
  • Handpan musik – Låt dig inspireras av ljudet från mitt instrument ”Handpan”. Du kan antingen boka min live musik till ditt evenemang eller få uppleva det speciella ljudet i kombination med en skogsbad. Med hjälp av de meditativa ljuden är det lätt att släppa alla tankar och koncentrera sig på nuet.
  • Land-Art – Låt dig inspireras av rikedomen i form och färg i naturen och skapa enskilda konstverk med naturliga material. Land-Arts karaktär kännetecknas av övergången hos de föremål som förblir på plats i naturen och förfaller snabbare eller långsammare. Ett konstverk kan knappast vara mer naturligt.

Kontaktinformation

Adress:
Sweden Experience Tours

Telefonnummer:
076-081 05 11

Hemsida: http://www.swedenexperiencetours.com/sv/

E-post: info@swedenexperiencetours.com

Öppettider


Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit