Vi vill ge våra kunder en Vackrare Vardag. En besjälad inredningsbutik, långt ifrån lagom, vid Onsberga 1, 15 minuter från Nyköping.
Öppet 11-16 lördagar och söndagar. Vi bjuder på kaffe i den vackra trädgården. Välkomna!

 

Vi kommer under sommaren utöka verksamheten förutom det uppskattade Trädgårdscafeet med sitt mobila kök i form av en grön rund food truck och bekväma sittplatser i äppellunden. Här serveras franska, italienska och svenska bakverk och tårtor, matiga smörgåsar med sin inspiration från det danska smörrebrödet. Butiken är som vanligt välfylld med personlig handplockad inredning och accessoarer, samt inslag med antika rariteter!

 

Nytt för sommaren: 4 st temahelger/veckor som berör: No.1 Kompostering No.2 Svamp No.3 Biodling No.4 potatis. Samtliga med en liten utställning med nyttig, rolig och intressant information i vart ämne, Föreläsning med kunniga personer i ämnet för praktiska tipps och råd, inspiration för oss kunskaps hungriga!

 

Vi kommer även hålla samtal där man som gäst får sitta med och delta i ett personligt samtal mellan vännerna Lena Linderholm & Jim Grundström. Nära, Intressant, Reflektioner om livets svårigheter och glädjeämnen, inramat av de bådas konstnärskap!

Håll utkik efter tid och dagar på Vacker Vardags hemsida, sociala medier.

 

Med vänliga hälsningar från oss på Vacker Vardag
”En plats för själen”

 

Instagram

Facebook

Kontaktinformation

Adress:
Vacker Vardag

611 94 Nyköping, Sverige

Telefonnummer:
070-659 21 21

Hemsida: https://www.vackervardag.com/

E-post:

Öppettider

söndag 11:00 - 16:00
måndag stängd
tisdag stängd
onsdag stängd
torsdag stängd
fredag stängd
lördag 11:00 - 16:00

Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit