« Tillbaka

Solbacka Golfklubb

Solbacka Golfklubb

Kategori:

Mitt i den vackraste delen av Sörmland finner ni Solbacka Golfklubb

Nya Solbacka välkomnar till ”Sörmlands trevligaste golfklubb”– och till en plats som kommer att förhöja golfupplevelsen och vistelsen. Strax över timmen från Stockholm och ca 45 min från tex Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje och Nyköping.

 

Ni spelar golf på en av Sörmlands trivsammaste, vackraste och sjönära 18-hålsbana, som är lika utmanande och förlåtande oavsett hcp. Anläggning har nära till allt – tex klubbhus och golfshop i omedelbar närhet till första tee, range och övningsgreen. Lika nära till restaurang, hotell, parkering och padelbanor.

 

Med ett nära samarbete med Solbacka Krog och Rum serveras god mat och erbjuds en rofylld övernattning på nyrenoverade och fräscha Hotell Österbo med 35 rum och minst 70 bäddar. Solbacka Krog och Rum har som ambition att alltid leverera gästupplevelser i världsklass med fokus på kulinariska upplevelser inom mat och dryck. På restaurangen med utsikt ner mot banan och Kyrksjön avnjuter ni goda måltider med närproducerade råvaror och genuina smaker från Sörmland.

Kontaktinformation

Adress:
Solbacka Golfklubb

646 96 Stjärnhov, Sverige

Telefonnummer:
0158-410 50

Hemsida: http://www.solbackagk.se/

E-post:

Öppettider

söndag stängd
måndag stängd
tisdag stängd
onsdag 09:00 - 15:00
torsdag 09:00 - 15:00
fredag 09:00 - 15:00
lördag 09:00 - 15:00

Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit