« Tillbaka

Skärgårdsvåfflan

Skärgårdsvåfflan

Välkommen till Skärgårdsvåfflan!

Platsen där du sommartid kan avnjuta en belgisk våffla samtidigt som du upplever Oxelösunds vackra skärgård. Hos oss kan du välja mellan söta dessertvåfflor med exempelvis glass och jordgubbar eller matigare alternativ såsom vår populära ”skärgårdsvåffa” med skagen och räkor. Varför inte prova en av varje? På vår dessertmeny finns sju riktigt goda smak-kombinationer som vi tagit fram. Föredrar du någon annan smak finns möjligheten att kombinera din alldeles egna våffla genom att välja mellan våra 50 tillbehör. Vi har något för alla!

 

Till oss är du välkommen både via landväg och sjöväg.

Vi erbjuder ca 80 parkeringsplatser i anslutning till caféet och ytterligare 150 i närheten. Väljer du att besöka oss med båt har du möjlighet att lägga till vid vår brygga.

Vi har mängder av fina klippor där du kan njuta av din våffla, 180 sittplatser ute och ca 100 sittplatser inomhus. Vi har en egen sandstrand och flera toaletter. För alla våra skärgårdsgäster finns det sötvattenduschar att fräscha upp sig i. Skulle vädret inte visa sig från sin bästa sida tänder vi brasan i öppna spisen. Välkommen!

 

Vi har stängt för säsongen och öppnar åter 2021.
Välkomna!

Kontaktinformation

Adress:
Skärgårdsvåfflan
Sunda-Ramdalshöjden
613 35 Oxelösund, Sverige

Telefonnummer:
076-349 70 29

Hemsida: http://www.skargardsvafflan.se/

E-post: info@skargardsvafflan.se

Öppettider

Faciliteter

Uteservering
Dusch
Gästhamn
Husdjur välkomna
Kreditkort accepteras
WC/Toalett
Barnmeny
Parkering
Badplats


Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit