OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paddla och vandra i norra Sörmland med Naturkraft Eskilstuna

Vandra på Sörmlandsleden och paddla kanot i Näshultasjön

Under sommaren erbjuder Naturkraft Eskilstuna vandring på Sörmlandsleden etapp 24:2 och 24:3 längs med Näshultasjön, med start vid gamla stationen i Bälgviken. Därifrån vandrar man mot Svalboviken, med stopp vid Kvarntorp eller vid Sandvik för mat.  

Efter en sträcka är det dags att vila benen och sätta armarna i arbete. Du kommer då att få paddla i den fina Näshultasjön. 

Den här vandringen/paddlingen går att uppleva med guide under hela dagen och om du vill fixar Naturkraft Eskilstuna maten också. Det går dock lika bra att vara själv eller tillsammans med familjen/kompisarna. 

Etapp på Sörmlandsleden: 24:2 och 24:3 

Vandra på Sörmlandsleden

Naturkraft Eskilstuna erbjuder guidad vandring på valfri sträcka på Sörmlandsleden. Mikael från Naturkraft tipsar om lämplig utrustning, mat, navigering och övernattning. Det finns även möjlighet att boka på skogsbad och stresshantering. 

Etapp på Sörmlandsleden: Valfri 

Kontakt Naturkraft Eskilstuna

Tveka inte att höra av dig

Här kan du kontakta mig om du har några frågor om innehållet i mina kurser eller vill diskutera ett specifikt upplägg till ditt företag eller event.

Vänligen fyll i fälten nedanför så återkommer jag till dig så snart som möjligt. Mitt mål är att svara dig inom 1-2 arbetsdagar. Eftersom jag ofta har mobilen avstängd så är det säkrast att skicka sms eller mejla.

Mobil: 0705657680

Mejl: info@naturkrafteskilstuna.se 

https://www.naturkrafteskilstuna.se/

Dela detta: