Sök
Stäng denna sökruta.
Foto: Sara Lundgren / Visit Sörmland

Njut av ett julbord i Sörmland

För många är julbordet en av höjdpunkterna med julen. Man längtar efter vacker vintermiljö, massa tända ljus och brasor, julpynt och underbart god mat. I Sörmland finns flera omtyckta julbord, med många lokala delikatesser. Bli inspirerad och boka din plats redan nu! 

Gnesta

Julltallrik med livemusik eller julbord i slottsmiljö? I Gnesta behöver du inte välja – boka det som passar dig.

Trosa

Oavsett om ni vill njuta av ett julbord inne i det pittoreska centrumet eller ute på den vackra landsbygden, har Trosa fina alternativ att erbjuda.

Foto: Trosa Matstudio
Dufweholms Herrgård Julbord
Foto: Dufweholms Herrgård

Nyköping

Vilda djur, kungliga draman eller vackra matsalar? I Nyköping är det bara att välja och vraka efter vad som lockar mest!

Oxelösund

Det är något visst med havsluften, och i Oxelösund är havet aldrig långt borta. Boka ett julbord och passa på att ta en saltstänkt promenad efteråt.

Katrineholm

Rustika miljöer med dignande julbord – eller ett lyxigt julbord hemma? Oavsett vad just ni söker erbjuder Katrineholm fantastiska alternativ!

Vingåker

Skäm bort dig själv och dina nära med ett julbord i Vingåker – varför inte kombinera med ett besök på någon spännande butik?

Flen

Du behöver ingen snö för att få magiskt vackra vyer – över hela Flens kommun erbjuds goda julbord i fina miljöer!

Strängnäs

Vilken del av Strängnäs kommun ni än besöker kan ni hitta underbara måltidsupplevelser – så dra med kompisarna ut och upplev juletiden.

Eskilstuna

Är ni ute efter det lite annorlunda julbordet – eller vill ni ha det genomklassiska? Lugn – i Eskilstuna finns något som passar alla.

Jul Unsplash

Har vi missat något härligt julbord? Tipsa oss på welcome@visitsormland.com

Fler julaktiviteter

Dela detta: