Golf

Golfrundor i Sörmland

Foto: Kiladalens Golfklubb

Kiladalens golfklubb 

Kiladalen i Nyköpingstrakten Inte bara en trevlig golfklubb. Här finner ni förutom en 18-håls golfbana också en padelbana, footgolfbana, boulebanor. För att hinna uppleva allt som Kiladalens Golfklubb har att erbjuda kan du boka boende i lägenhet eller helt hus.  

Vingåkers Golf 

Vingåkers golf hittar du vid Båsenberga fritidsområde med utsikt över sjön Kolsnaren. Här kan du njuta av en golfbana om 18-hål. Banan består av en kuperad skogs-och parkbana och har en hel del inslag av vatten. Om du vill förlänga vistelsen vid golfbanan kan du boka en trevlig vistelse på anläggningens hotell, Båsenberga hotell och konferens.  

Foto: Vingåkers Golf
Foto: Nykopingsgk.se

Ärila Golf 

Ärila Golf ligger strax utanför Nyköping och erbjuder en 36-håls golfbana. Här hittar du även en av Sveriges största golfshopar. På Ärila golf kan du som aldrig spelat golf prova på deras prova-på-golfbana gratis. Ärila golfklubb har samarbeten med flera olika hotell i Nyköping om du vill boka ett golfpaket med boende inkluderat. Det finns även möjlighet att boka deras golfhus som ligger alldeles i närheten av golfbanorna.  

Dela detta: