« Tillbaka

Bergs Gård Veras Café

Bergs Gård Veras Café

En plats för både äventyr & ro

En av Sörmlands vackraste naturpärlor, Bergs gård ligger längs den fantastiska kustvägen mellan Trosa och Nyköping, ca 1 h söder om Stockholm.

Här har familjen Jonsson bott och verkat i 6 generationer. Gården är fortfarande ett aktivt ekologiskt lantbruk med uppfödning av nötdjur. Detta gräsbeteskött säljes i form av styckdetaljer och korv i vår alldeles egna Gårdsbutik. Den tidigare mjölkladugården är numera ett ombonat och mysigt café som serverar gott fika med både svalkande och värmande drycker. På gårdsplanens väl tilltagna uteservering finns även Ivars Matbod som serverar grillade burgare och korvar på det härproducerade nötköttet.

Familjen Jonssons stora intresse för MTB-cykling resulterade i en satsning på, det som nu är Sörmlands största, MTB-arena. Här finns ett stort utbud av cykelleder i skog och mark samt ett teknikområde för den lite mer tekniska åkningen. Har du inte möjlighet att ta med egen cykel finns det cykeluthyrning hos oss.

För er som önskar att förlänga dagsbesöket hos oss med en övernattning i den härliga lantmiljön, erbjuder vi även stuguthyrning. Här finns stugor för hela familjer där ni kan rå om er själva, med sovplatser från 2 till 12 personer. En del stugor ligger avskilt vid havet och andra nära MTB-arenan och våra övriga faciliteter.

Varmt välkomna till vår upplevelsegård!

Hälsningar

Familjen Jonsson

Kontaktinformation

Adress:
Bergs Gård Veras Café

619 95 Västerljung, Sverige

Telefonnummer:
0156-42 00 20

Hemsida: https://www.bergsgard.se/

E-post:

Öppettider

söndag 11:00 - 16:00
måndag stängd
tisdag stängd
onsdag stängd
torsdag stängd
fredag stängd
lördag 11:00 - 16:00

Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit