« Tillbaka

Båsenberga Hotell & Konferens

Båsenberga Hotell & Konferens

Båsenberga Hotell & Konferens ligger naturskönt på landet 4 km utanför Vingåkers centralort. Här finns 60 vackert inredda gästrum i en lugn och harmonisk miljö alldeles invid Vingåkers 18-håls golfbana. Detta ger fina möjligheter till spel och träning. Hos oss har du 100 meter till banans 1:a tee.

Den lantliga idyllen utstrålar lugn och ro, men under ytan bubblar det av upplevelser – någon av dem passar säkert just dig.Glöm heller inte att lata stunder kan vara nog så stärkande. Låt tanken vila och bara njut i bastun eller bubbelpoolen, plocka en påse äpplen direkt från träden, dröm dig bort med en bra bok i öronlappsfåtöljen.. Vi har möjligheterna, valet är ditt!

Restaurangen är själva hjärtat hos oss, med plats för 120 personer i salongen och på verandan.
Genuina, färska råvaror i vår matlagning – ofta direkt från skogarna runtomkring – tillagade med rejäla doser omsorg och känsla.
I restaurangen tar vi maten på allvar. Inga konstigheter, bara en äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser. Menyn följer säsongen , och i december dukar vi självklart upp vårt omtyckta julbord med pysselstuga och tomte alla söndagar.

Kombinera din vistelse med skönt friluftsliv. Båsenberga friluftsområde med slalombacke, längdspår och löpspår samt fina svamp & bärskogar hittar du på gångavstånd.

Kontaktinformation

Adress:
Båsenberga Hotell & Konferens
KONFERENSGÅRD 1,
643 93 Vingåker, Sverige

Telefonnummer:
0151-120 15

Hemsida: http://www.basenberga.se/

E-post: info@basenberga.se

Öppettider

Faciliteter

TV
Telefon
Hårtork
Hiss
Bastu
Fritidsfiske
Golf
Hundar välkomna
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Restaurang med fullständiga rättigheter
Motionsslinga
Tillgänglighetsanpassad
Trådlöst internet
Uteplats
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning
Badstrand
Parkering
Bussparkering
Gratis WiFi


Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit