Sundbyholmsslott_flygbild_press

Vattennära vandringspaket i Sörmland

Ta dig igenom Sörmland utefter Mälaren från Sundbyholm till Mariefred och vidare till Trosas skärgård.

Vandringspaket Sundbyholms Slott

På Sundbyholm slott kan du välja mellan olika vandringspaket efter vad som passar dig bäst. Du kan välja mellan paket för en natt och två nätter medan de guidade vandringspaketen endast finns för två nätter. Oavsett vilket paket du väljer så ingår lån av en ryggsäck utrustad med kikare till fågeltornet och picknick-filt till matsäcken. Utforska Sundbyholm naturreservat på ditt sätt! På kvällen väntar en trerätters middag vid vita dukar och tända ljus på slottet.

Bokningsbart 1 april-30 oktober

Food Journey through the Wilderness.

I samarbete med Naturkraft Eskilstuna och Åsas Smaker från landet.

Det här är en aktivitet för alla sinnen, med fokus på att du som gäst ska få en skön och välsmakande avkoppling i naturen. Du kommer paddla i en fantastisk natur och även vandra en bit på Sörmlandsleden. Under dagen kommer du få använda alla sinnen under ett skogsbad och en väldoftande matupplevelse.

4 augusti 09:30-18:00

Vandringspaket Åda Golf och Country Club

Åda Golf och Country Club är golfklubben som passar de flesta! Här kan du spela golf, cykla mountainbike och vandra på Sörmlandsleden. Åda Golf och Country club erbjuder ett lyxigt vandringspaket för dig som vill vandra på Sörmlandsleden i närheten av Trosa. I vandringspaketet ingår en övernattning i ett dubbelrum, frukostbuffé, två rätters middag, transport till starten av vandringssträckan. Du får även med dig en liten matsäck med dig på vandringen.

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email