Skärgårdsvåfflan Hund

Vårt hundvänliga Sörmland

Att addera en hund till familjen är mer populärt än någonsin och under ”Corona-året” var det många som tog just det beslutet. Och självklart vill man ha med sig sin pälskling mest överallt, kanske främst på semestern! Vi listar ett litet urval av alla ställen i Sörmland där din hund får hänga med men också känner sig extra väl omhändertagen.

Två små svin B&B

 

När Visit Sörmland besökte Två Små Svin bjöds den fyrbenta på massa gos men också en hel tallrik med leverpastej. På deras uteservering och i några av rummen är hundar varmt välkomna och dom kommer definitivt vilja komma tillbaka. 

Två små svin Hund
Foto: Två små svin
Hundbad
Foto: Privat

Sundbyholm Badplats

På Sundbyholms Badplats är hundar välkomna att svalka sig från den härliga sandstranden. Här finns även bekvämligheter som toalett, lekplats, handikappsramp och grillplats. Här kan man ha en heldag för alla!

Bergs Gård

På Bergs Gård kan du kombinera en vacker skogspromenad intill gårdscaféet där din hund är välkommen, både inne och ute. Gården är ett ekologiskt lantbruk med försäljning av eget kött, fikabröd, skafferivaror m.m. Perfekt utflyktsmål!

 
Bergs Gård
Foto: Bergs Gård
Skärgårdsvåfflan Hund
Foto: Skärgårdsvåfflan

Skärgårdsvåfflan

Säsongsöppet våffelcafé med våffla även på hundmenyn (!), ute i skärgården. Finns både salta och söta våfflor. Öppnar på midsommardagen, missa inte!

Fridhems kaffestuga

Supermysig kaffestuga samt gårdsbutik. Kaféet ägs och drivs av närliggande bondgården som har sin gårdsförsäljning av bland annat kött och mjölkprodukter i anslutning till kaféet. Utomhus och på övervåningen är hundar välkomna.

Fridhems Kaffestuga
Foto: Fridhems Kaffestuga
Södertuna Slott
Foto: Södertuna Slott

Södertuna Slott

På vackra Södertuna Slott är din hund varmt välkommen överallt utom i restaurangen. Här får man en underbar vistelse med hundpromenader i skog och mat, övernattning och fantastisk mat. 

Hitta hit: 

Text: Malin Ahnelöv

Inspireras av Sörmland

Utomhusäventyr i Sörmland

Sörmlandsleden Sörmlandsleden erbjuder 100 vindlande vandringsmil i sörmländsk kulturbygd, fylld av historia, djupa skogar, vresiga bergknallar och glittrande sjöar. Du kan välja en enklare söndagspromenad eller en krävande vandring i

Läs mer »

Sommar på Julita gård 2020

Foto: Rocco Gustafsson Välkommen till Julita gård ­Julita gård ligger 25 km utanför Katrineholm. Sommartid är gården ett populärt utflyktsmål. Gården visar hur ett storgods fungerade under början av 1900-talet

Läs mer »

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email