Öster Malma Afternoon Tea

Unna dig en Sörmländsk Afternoon Tea

Vad är den perfekta upplevelsen en eftermiddag på ett slott, herrgård eller värdshus? Det måste väl vara Afternoon Tea. Tänk dig koppar som klirrar, ett bakgrundsorl från de andra gästernas konversationer, scones med massa tillbehör, bakverk och bubbel i glaset mitt i miljön av kristallkronor, vackra möbler och takmålningar – underbart tycker vi, så här kommer fyra av Sörmlands bästa Afternoon Teas.   

Sundbyholm Slott

På Sundbyholm Slott serveras Afternoon Tea varje lördag med uppehåll ungefär juli till augusti. Det är den perfekta vår eller höstlördagen. Här finns en fantastisk buffé med alla godsaker en kan tänka sig, både salt och sött. Här blir det ofta fullbokat, så först till kvarn.  

Sundbyholm Slott Afternoon Tea
Foto: Sundbyholm Slott
Dufweholm Afternoon Tea
Foto: Dufweholm Herrgård
Foto: Dufweholms Herrgård

Dufweholm Herrgård

På utvalda lördagar serveras Afternoon Tea på Dufweholm Herrgård. Det serveras dryck, härliga bakverk och matiga godsaker. Miljön är vacker och romantisk men hemtrevlig, här vill man sitta kvar länge. Du ser samtliga datum och bokar ditt bord hos via kanalerna nedan.

Öster Malma

I den mäktiga slottsmiljön på Öster Malma serveras under hösten Afternoon Tea på utvalda söndagar. Till bakgrundsljudet av sprakande brasa njuter du i timmar av te, nygräddade scones, tillbehör, snittar och hembakta kakor. Spännande viltdesserter finns att tillgå.  Läs mer och boka på deras kanaler nedan. 

Öster Malma Afternoon Tea
Foto: Öster Malma
Foto: Öster Malma
Gripsholm Afternoon Tea
Foto: Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus

I höst kan du under utvalda lördagar njuta av Afternoon Tea på Gripsholms Värdshus, med utsikt över Gripsholms slott och Mälaren. Värdshuset är mysigt, historiskt och personligt. Varför inte kombinera den här upplevelsen med ett besök i spat, kanske till och med ta en behandling?  

Text: Malin Ahnelöv

Inspireras av Sörmland

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email