Foto: Rocco Gustafsson

Trosa Stadshotell & Spa

Foto: Rocco Gustafsson
Foto: Rocco Gustafsson

Sommaren i Trosa är ljuvlig, här kan du strosa runt i de små gränderna, besöka de personliga butikerna och de mysiga caféerna. Längs med Trosaån kan du promenera och njuta av båtlivet i hamnen. I närheten av Trosa finns Sörmlandsleden, Tullgarn och Nynäs slott och det magiska naturområdet Stendörren, precis ute vid havet.

 

Stadshotellet erbjuder personligt inredda rum och sviter, god mat och dryck i 150 år gamla matsalar eller i den moderna bistron. Glädjen och serviceandan hos personalen är vida känd. Stadshotellet erbjuder en rad paket med logi, mat, dryck, spa, och aktiviteter som vandring på Sörmlandsleden, paddla kajak, spela golf och cykla. Här kan du också boka in ditt konferensmöte i en lugn och harmonisk miljö eller varför inte besöka den berömda spaanläggningen med härlig relax och behandlingar.

 

Restaurangen på hotellet har blivit en naturlig samlingsplats för Trosaborna både till vardag som fest. Att Sörmland är rikt på fina råvaror försöker man ständigt avspegla i sina menyer, såväl i den klassiska matsalen med sina vita dukar som i hotellets moderna bistro som byggdes 2008.

 

Välkommen på en härlig upplevelse.

 

Läs mer: https://www.trosastadshotell.se

 

Foto och text: Rocco Gustafsson

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email