Öster_Malma_Ada_matar

Öster Malma

Välkomna till vackra Öster Malma

Utmed väg 223 mellan Mariefred och Nyköping hittar du det fantastiska besöksmålet Öster Malma som drivs av Svenska Jägareförbundet. Här serveras en uppskattad lunchbuffé, tisdag till lördag mellan 11.30-14.00. 

 

På Öster Malma finns det gott om sittplatser både inomhus och utomhus och man har givetvis anpassat buffén efter omständigheterna med Covid 19. 

 

Caféet är öppet mellan 11-15.30 där man serverar smörgåsar och fikabröd. Är du sugen på att stanna över natten finns här både hotell och vandrarhem med oslagbara sommarpriser. 

 

Hotellet har 33 nyrenoverade mysiga rum och vandrarhemmet ligger i slottsflyglarna. Här kan du vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. 

 

Slottet med slottsparken ner mot Malma sjön är från 1600-talet. På Öster Malma finns också tre vandringleder och i Malma sjön du kan fiska och paddla kanot. I närheten finns även ett uppskattat bad.

Foto: Rocco Gustafsson
Foto: Rocco Gustafsson

Öster Malma Wildlife Park – med respekt för de vilda djuren

Varje dag kl. 13.30 (23 juni-31 augusti) erbjuds en guidad tur i Wildlife Park, där du kan uppleva svenska vilda djur i sin naturliga miljö. På Öster Malma är det viktigt att behålla känslan och respekten för att det är vilda djurarter, även om alla djur som hålls i parken är uppfödda i fångenskap. Djuren står därför inte och väntar innanför staketet utan kommer att kunna beskådas i sin naturliga miljö. Här finns älgar, dovhjortar, mufflonfår, vildsvin och en rad fågelarter.

Köp viltkött i gårdsbutiken

I gårdsbutiken hittar du viltkött som är ett naturligt kött som är både nyttigare, magrare och mer näringsrikt än annat kött. Här finns också ett utbud av andra produkter och inredning.

Foto: Rocco Gustafsson
Foto: Rocco Gustafsson

Chef´s table

På Öster Malma har man en nybyggd matstudio, där du kan komma riktigt nära kocken. Ta med din käraste eller dina vänner på en oförglömlig matupplevelse. Här kan ni njuta av gott vin och trevligt sällskap samtidigt som kockarna på Öster Malma lagar en middag med viltkött och närproducerade råvaror.

 

Läs mer: www.ostermalma.se

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email