Höstguiden

Din Sörmland bucketlist

Barnaktiviteter

Upplev Naturen

Sörmlandsleden

Cirka hundra etapper och lika många mil vandringsled – från Björkhagens t-banestation i norr till...

Read More

Afternoon Tea

Sundbyholm Slott Afternoon Tea
Foto: Sundbyholm Slott

Tea varje lördag med uppehåll ungefär juli till augusti. Det är den perfekta vår eller höstlördagen. Här finns en fantastisk buffé med alla godsaker en kan tänka sig, både salt och sött. Här blir det ofta fullbokat, så först till kvarn.

Dufweholm Afternoon Tea
Foto: Dufweholm Herrgård

Det serveras dryck, härliga bakverk och matiga godsaker. Miljön är vacker och romantisk men hemtrevlig, här vill man sitta kvar länge. Du ser samtliga datum och bokar ditt bord hos via länken nedan.

Öster Malma Afternoon Tea
Foto: Öster Malma

I den mäktiga slottsmiljön på Öster Malma serveras under hösten Afternoon Tea på utvalda söndagar. Till bakgrundsljudet av sprakande brasa njuter du i timmar av te, nygräddade scones, tillbehör, snittar och hembakta kakor. Spännande viltdesserter finns att tillgå. 

Gripsholm Afternoon Tea
Foto: Gripsholms Värdshus

I höst kan du under utvalda lördagar njuta av Afternoon Tea på Gripsholms Värdshus, med utsikt över Gripsholms slott och Mälaren. Värdshuset är mysigt, historiskt och personligt. Varför inte kombinera den här upplevelsen med ett besök i spat, kanske till och med ta en behandling?

Testa något nytt

Bergs Gård MTB Arena

bergsKomplett mountainbike-arena ​med teknikområde och 25 km uppmärkta skogsleder. Moderna hyrcyklar, cykeltvätt och dusch. Guidade...

Read More

Njut

Lyx utan krav

Det ska kännas lyxigt och avslappnat att vara hos oss på Blommenhof, säger Marie Alexandersson....

Read More

Höstlovsevenemang i Sörmland

Inspireras av resereportage