Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Visor Vid Vattnet

17 juli kl. 17:00 - 19:00

275 kr

Varmt välkomna till Visor Vid Vattnet lördag 17 juli 17.00 (insläpp 16.00). Plats: Jogersö Havsbad, Oxelösund. På scen ser ni Robert Wells med musikerna Lasse Risberg, Roine Johansson samt Maria Wells. Dessutom Martina Dahlström tillsammans med Mattias Roos på piano och Johan Björklund på gitarr. Medtag gärna picknick-korg med mat och dryck (ingen servering på området).

Årets Visor Vid Vattnet är hålls som en sittande konsert, där du får en egen stol att sitta på. Stolarna är utställda efter gällande pandemirestriktioner och vi ber er att, förutom vid toalettbesök, sitta kvar på de anvisade platserna under hela konserten. Mingel mellan de olika sektionerna är inte tillåtet. Publikvärdar kommer att finnas på plats för att säkerställa en trygg konsertmiljö. Vi ber er att nogsamt lyssna till och respektera de restriktioner som anges på plats. Allt för att vi tillsammans ska få en härlig och trygg kväll i musikens tecken.

Biljettpris: 275 kr + serviceavgift. Biljetter köper du via Visit Oxelösund, antingen digitalt på www.visitoxelosund.se – alternativt på plats på Koordinaten i Oxelösund, där du kan få hjälp att köpa din biljett i receptionen. Antalet biljetter är begränsat, så först till kvarn gäller!

Mer information om konserten hittar du på www.media-mix.nu/vvv (informationen uppdateras löpande). Frågor om konserten hänvisas till Torbjörn Dahlström 070-433 433 2 eller tobbe@media-mix.nu

Detaljer

Datum:
17 juli
Tid:
17:00 - 19:00
Pris:
275 kr
Evenemang Kategori:
View Evenemang Website

Arrangör

Mediamix Event & Media
Telefon:
0704334332
E-post:
tobbe@media-mix.nu
View Arrangör Website

Plats

Jogersö Havsbad
Jogersö
Oxelösund, Sverige
+ Google Map