Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Guidad vandring vid Långmaren, Nynäs slott

10 juli kl. 13:00 - 14:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)
En vandring med guide på ca 1,4 kilometer genom karaktäristisk natur samt visning av Långmarens museigård! Kulturistoriska vandringar med guide Nynäs är ett av länets största naturreservat som sträcker sig från en vacker kustnatur till stora naturskogar, öppen odlingsmark, trädklädda myrar och magiska klarvattensjöar. Här kan du upptäcka din egen favoritplats, känna historiens vingslag och njuta av lugnet i den vackra naturen. Dessa vandringar riktar sig till stora som små, Under vandringen berättar guiden både om miljö och kultur på ett inspirerande och medryckande vis. Vi erbjuder tre olika vandringar runtom i Nynäs naturreservat. All bokning sker via aktivitet@nynasslott.se. 80 kronor per vuxen, gratis för barn under 16 år. Betalas via swish på plats. Max. antal 7 personer eller efter aktuella rådande restriktioner. Långmaren  En vandring med guide på ca 1,4 kilometer genom karaktäristisk  natur samt visning av gården. Långmaren är ett måste om du är på Nynäs! Har du tur får du höra den sällsynta och  rödlistade Trumgräshoppan lyfta strax bakom dig! Det knäpper till och du ser något rött skymta till, sen är den borta. Fältgentianan som växer på Långmaren  är en annan av de arter som Nynäs är mycket stolta över. Fika är inte inkluderat i tiden, men såklart får du stanna kvar och njuta av din medhavda matsäck efteråt! Samling vid Långmarens parkering. Tidsåtgång ca 1 h. 5 juni, 10 juli , 24 juli. Kl 11, 13 och 15.
80 kr

En vandring med guide på ca 1,4 kilometer genom karaktäristisk natur samt visning av Långmarens museigård!

Kulturistoriska vandringar med guide

Nynäs är ett av länets största naturreservat som sträcker sig från en vacker kustnatur till stora naturskogar, öppen odlingsmark, trädklädda myrar och magiska klarvattensjöar. Här kan du upptäcka din egen favoritplats, känna historiens vingslag och njuta av lugnet i den vackra naturen.

Dessa vandringar riktar sig till stora som små, Under vandringen berättar guiden både om miljö och kultur på ett inspirerande och medryckande vis. Vi erbjuder tre olika vandringar runtom i Nynäs naturreservat. All bokning sker via aktivitet@nynasslott.se. 80 kronor per vuxen, gratis för barn under 16 år. Betalas via swish på plats. Max. antal 7 personer eller efter aktuella rådande restriktioner.

Långmaren 

En vandring med guide på ca 1,4 kilometer genom karaktäristisk  natur samt visning av gården. Långmaren är ett måste om du är på Nynäs! Har du tur får du höra den sällsynta och 
rödlistade Trumgräshoppan lyfta strax bakom dig! Det knäpper till och du ser något rött skymta till, sen är den borta. Fältgentianan som växer på Långmaren  är en annan av de arter som Nynäs är mycket stolta över. Fika är inte inkluderat i tiden, men såklart får du stanna kvar och njuta av din medhavda matsäck efteråt!

Samling vid Långmarens parkering. Tidsåtgång ca 1 h.
5 juni, 10 juli , 24 juli. Kl 11, 13 och 15.

Detaljer

Datum:
10 juli
Tider:
11:00 - 12:00
13:00 - 14:00
15:00 - 16:00
Pris:
80 kr
View Evenemang Website

Arrangör

Nynäs slott
E-post:
nynasslott@nynasslott.se
View Arrangör Website

Plats

Nynäs slott
Nynäs slott
Tystberga, Sörmland 611 99 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0705657680