Beckershof

Bröllop och fest i Sörmland

Under 2020 fick tråkigt nog många bröllop, fester och evenemang ställas in och flyttas fram. När restriktionerna är helt borttagna finns massvis med förlorad festtid att ta igen – och det längtar vi ju efter! Letar du efter en vacker plats i Sörmland att ha ditt bröllop eller fest så kanske vi kan hjälpa till, här kommer ett litet axplock av vackra platser för er minnesvärda dag.

Kjesäter Slott
Foto: Kjesäter Slott

Kjesäter Slott

Underbar sörmländsk slottsmiljö

På vackra Kjesäter Slott kan ni ha hela festen på en och samma plats, i spännande, vacker och historisk miljö. Flera kyrkor finns i närheten, till exempel S:t Görans Kapell. Här kan upp emot 90 gäster ha en festlig middag samt bo över. Här får ni ta med egen dryck och catering. 

Hitta hit:

Grytsberg Säteri

En älskad plats i tiden 

På Grysberg Säteri erbjuds personliga och minnesvärda upplevelser i naturskön miljö. Byggnaderna har anor från 1600-talet och ligger alldeles intill sjö och natur. Här erbjuds uppemot 100 sängplatser men också pool, bastu och flertalet olika byggnader att nyttja under kanske en hel helg? Grytsberg anpassar upplevelsen helt efter dina önskemål, men har exempel på upplägg för att underlätta er process. Önskar man kyrklig vigsel finns Gryts Kyrka alldeles i närheten.

Grytsberg Säteri
Foto: Grytsberg Säteri
Grytsberg Säteri
Foto: Grytsberg Säteri
Åsgård Mariefred
Foto: Åsgård Mariefred
Åsgård Mariefred
Foto: Åsgård Mariefred

Åsgård Mariefred

Alltid exklusivt för ditt sällskap

Åsgård tar nytag med ny driftansvarig, bröllopsproffset Andjelina Aleksov – “ Vi satsar på att sätta Åsgård på kartan för bröllop, event, möten och privata vistelser”. Dom gör ett lyft av maten tillsammans med Gunnar på Rent a Chef och skapar fler härliga samarbeten för att göra gästernas upplevelse komplett. Här vill man att gästerna ska känna att det är en exklusiv plats med många möjligheter. Det här är en sagolik plats för bröllop och fest precis vid Mälaren.

Bogsta By

En helhetsupplevelse utöver det vanliga  

Bogsta By har stor kärlek till platsen, naturen och maten. Här kan det dukas upp till fest i en alldeles magisk, rustik lada, med många möjligheter i storlek och upplägg. Det ligger mycket kärlek bakom maten som lagas på plats. I lokalen har man utsikt över Runnvikens blanka vatten och Bogsta kyrka ligger i närheten. Lokalen tar upp emot 100 personer och egen dryck får tas med.

Bogsta By
Foto: Bogsta By
Bogsta By
Foto: Bogsta By
Rosenhanska herrgård
Foto: Rosenhanska herrgård
Rosenhanska herrgård
Foto: Rosenhanska herrgård

Rosenhanska Herrgård

En sörmländsk upplevelse  

På Rosenhanska får man känna av den sörmländska herrgårdsmiljön och här får ni forma er fest som ni vill, med plats för upp emot 150 personer. Vigselceremonin kan hållas i trädgården eller i Husby-Oppunda kyrkan. Här erbjuds möjlighet till catering, övernattning, ljud och ljus och mycket mycket mer i spännande vackra, lokaler med mycket historia.

Håcknesta Gård

Med naturen som närmaste granne

Håcknesta Gård ligger vid sjön Runnviken, med naturen som närmsta granne och gården full av djur. Här kan ni ha ert perfekta, intima bröllop eller fest. Lokalen för middag och fest är rustik och genuin. Det finns övernattningsmöjligheter för kring 30 gäster och pool att nyttja. Här sköter ni planering, mat och dekoration själva – ni skapar upplevelsen helt utifrån er drömvision.

Håcknesta Gård
Foto: Håcknesta Gård
Mary's
Foto: Mary's
Mary's
Foto: Mary's

Mary's Café & Butik

En idyll med röda trähus utspridd i grönskan

Mysiga och vackra Mary’s erbjuder möjlighet att ha bröllop och fest på deras gård. Här finns tre lokaler med olika möjligheter upp till 70 personer. Dom ordnar det mesta i matväg och dekorerar oerhört vackert, rustikt och familjärt. Här erbjuds främst närproducerad och genuin mat och dryck och dom sätter gärna ihop hela kalaset tillsammans med dig.

Dufweholms Herrgård

Romantiskt herrgårdshotell

Den här herrgården, belägen utanför Katrineholm, blandar dåtidens charm med dagens standard. Här komponerar du en meny tillsammans med bröllopskoordinatorn och i lokalerna finns plats för många. Ni har möjlighet att vigas i trädgården eller i någon av er närliggande kyrkorna. Varför inte börja den stora dagen med en spabehandling, här blir man ordentligt omhändetagen. 

Dufweholms Herrgård
Foto: Dufweholms Herrgård
Dufweholms Herrgård
Foto: Dufweholms Herrgård

Text: Malin Ahnelöv  

Inspireras av Sörmland

Skärgårdsvåfflan Hund

Vårt hundvänliga Sörmland

Att addera en hund till familjen är mer populärt än någonsin och under ”Corona-året” var det många som tog just det beslutet. Självklart vill man ha med sig sin pälskling

Läs mer »

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email