palstorps-hage

Äventyr för hela familjen på Palstorps Äventyrsgård och Skogsby

Palstorps stora familjeäventyr

Ta med dig familjen och kom på ett naturäventyr på Palstorps äventyrsgård och skogsby. Här väntar spännande aktiviteter i skogen både på egen hand och med kunniga guider. Till middag lagar ni fantastisk pizza i det härliga utomhusköket med vedeldad bakugn. 

Sitt och mys runt lägerelden medan stjärnorna träder fram på himlen. Ta sedan ett avkopplande bastubad i den vedeldade skogsbastun. 

När ni sen börja bli trötta efter dagens äventyr kryper ni ner i era sovsäckar i någon av skogsbyns mysiga stugor. Känn lugnet i skogen och hör fåglarnas kvitter på morgonen medan ni avnjuter en god frukost runt lägerelden.

Juni-September

Palstorps mellan familjeäventyr

Detta är paketet för familjen som vill äventyra mer på egen hand. I detta paket ingår alla måltider och entré till äventyrsgården samt bastubad.
Juni-September

Palstorps lilla familjeäventyr

Äventyrspaketet för er som vill ta med egen mat. Upplev skogen och äventyrsgården på egen hand och i din egen takt. Boende i någon av skogsbyns mysiga stugor ingår samt en välfylld frukostkorg.
Juni-September

Paltorps 24-timmars vandring

Tillsammans med en kunnig naturguide så ska du under 24 timmar vandra längs Sörmlandsleden. Du kommer få vara med i skymningen och se hur skogens nattdjur vaknar till, ni vandrar vidare under stjärnorna och möter gryningen tillsammans med skogens morgonpigga varelser. 

 

Vandringen är en rejäl utmaning, ni vandrar 24 timmar i sträck utan att sova men under vandringen så tas du om hand på bästa sätt med en medföljande guide och vid pausplatserna som ni når ca var fjärde timme så möts ni av en guide som bjuder på en varm lägereld, sköna ullplädar, god dryck och mat så ni får ny energi och orkar fortsätta ert äventyr efter pausen.

Etapper på Sörmlandsleden: Nyköpingsområdet, delar av etapp 36

3-4 juli

Må bra helg vid sjön Näsnaren
(i samarbete med Fridhem Outdoor)

Följ med på en boost för kropp och själ i en naturnära miljö vid sjön Näsnaren. Här bor vi på mysiga Fridhem outdoor och bjuds på god, vällagad och energigivande mat. Vi fokuserar på att vara i nuet.

Aktiviteter, workshops och egen tid varvas under dagarna. Guidade vandringar, stubbning, meditation, SUP-paddling, kajak, bastu och bad, skogsvaro, matlagning och baka över öppen eld. 

15-16 augusti

Palstorps Äventyrsgård och Skogsby

Adress

Palstorp 1
611 95 Nyköping

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa oss.
Du når oss på 0767-806244

 

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email