Ekologisk konferens

Inspirerande miljö för både små och stora konferenser. Sjöstugan med catering eller självhushåll eller restaurangen med full service. Vintertid kan vi erbjuda konferens för upp till 20 personer och under sommaren 80 pers eller fler beroende på vilket upplägg som önskas.

,

Hotel Malmköping

Välkommen till Hotel Malmköping "Den bästa konferensanläggningen i hjärtat av Sörmland" Hotel Malmköping är en modern hotell- och konferensanläggning på en höjd mitt i Malmköping, omgivet av vacker natur.

,

Konferens på Bomans Hotell i Trosa

På Bomans hotell vill vi att konferensen blir en speciell upplevelse, och vi vet att kreativa möten sker bäst i en kreativ miljö. Våra konferensrum är fullt utrustade och tillgång till fri wifi på hela hotellet. Vi har 6 konferens och kan ta emot grupper upp till 80 personer.

, ,

Konferens på Gripsholms värdshus

På Gripsholms Värdshus i Mariefred, inte långt i från Stockholm, erbjuder vi en vacker konferensanläggning i historisk miljö i närheten av Gripsholms Slott. I vårt anrika värdshus hittar ni lokaler för er konferens i Sörmland som passar både små och stora möten.

,