Båsenberga Hotell & Konferens

Den gemytligt avspända atmosfären möter du runt varje hörn, i varje vrå hos oss. Stämningen och det personliga mottagandet bidrar till maximal inspiration och största möjliga utbyte. "Omtanke för att du ska känna dig extra välkommen är vårt dagliga måtto"

, ,

Blommenhof Hotell

Välkommen till Blommenhof, ett fyrstjärnigt hotell beläget i Nyköping. Naturskönt läge med skogspromenaden runt knuten liksom hotellets trädgård. Blommenhof hotell ligger 800 meter från centralstationen.

,

Bo på museum

Övernatta på ett levande storgods med tusenårig historia i hjärtat av Sörmland. Njut av park, historiska byggnader och vackra trädgårdar. Vi har 21 rum i museiparken, varav 12 rum i herrgårdsflyglarna och 9 rum i vandrarhemmet

, ,

Boende på Hotel Malmköping

Välkommen till Hotel Malmköping "Den bästa konferensanläggningen i hjärtat av Sörmland" Hotel Malmköping är en modern hotell- och konferensanläggning på en höjd mitt i Malmköping, omgivet av vacker natur.

,

Bomans hotell i Trosa

More is more – less is a bore är viktiga ord på Bomans. Här är det allt annat än avskalat och ägarfamiljens lek- och inredningslusta lyser genom i hela huset. Om man tycker om nordisk minimalism är Bomans inte det rätta valet. Trots den eklektiska stilblandningen finns det alltid en röd tråd genom v

,

Campa i Flens kommun

De fantastiska omgivningarna i Flens kommun inbjuder till Camping. Kanske väljer du en camping som vunnit pris som "Årets bästa Camping" eller kanske slår du upp ditt tält i en skogsbacke någonstans. Välkommen ut i den Sörmländska naturen!

Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland. Här blandas den dåtida charmen med dagens standard så att du kan njuta av din weekend eller vistelse till fullo.

, ,

Dunker – Åsta

Stor lägenhet trähus från år ca 1850, 4 rymliga sovrum med 2 bäddar i varje rum 2 våningar ett sovrum på nedre plan stort kök. 2 vardagsrum 2 badrum 2 tvättmaskiner

Ekologisk konferens

Inspirerande miljö för både små och stora konferenser. Sjöstugan med catering eller självhushåll eller restaurangen med full service. Vintertid kan vi erbjuda konferens för upp till 20 personer och under sommaren 80 pers eller fler beroende på vilket upplägg som önskas.

,