« Tillbaka

Virå Bruk

Virå Bruk

Virå Bruk – jaktupplevelser och smakfulla möten

Jakt, skyttebio, sportingbana och viltkök. I natursköna Virå beläget i Kolmårdsskogarna erbjuder Virå Bruk spännande jaktupplevelser och smakfulla möten. I skyttebion skjuter du med riktiga vapen och riktiga skott mot viltfilmer på filmduk. På den nya hagelbanan finns två sportingbanor och en drivenbana.

Anläggningen är byggd för max fem skyttar samtidigt, men det går utmärkt att komma fler och turas om. Är man fler än åtta skyttar är det lämpligt att hyra minst två timmar. Varje pass är på en timme inklusive grundläggande instruktion. Kom i god tid, skjut in ditt vapen i skjuttunnlarna och fika i loungen.

Efter instruktion och val av jaktsituation inleds jakten. Det går att välja på klövviltsjakt i Sverige och i Europa samt storviltsjakt i Afrika. Merparten av de svenska filmerna är producerade på Virå för högsta möjliga kvalitet. Svårighetsgrad och val av jakttyp bestäms på plats.

Jakthandeln har nya och begagnade vapen. Studsare från bl a Blaser, Sako, Tikka, Benelli, Sauer och Remington och hagelsbössor från Benelli, Beretta, Blaser Caesar Guerini samt Miroku. Även hagelbössor, kikarsikten, jaktammunition, jaktkläder och andra coola tillbehör. Kläderna kommer från Deerhunter, Nomac, Ridgeline och Woodline.

Vi erbjuder också riktig klövviltsjakt med huvudfokus på kronvilt och vildsvin samt andjakter i naturliga vatten. I Viltköket kan du laga fantastisk mat i glada vänners lag under överinseende av proffskockar. Vill du inte laga maten själv så ordnar vi det! Viltköket har plats för 60 personer och natursköna Jaktcampen kan härbärgera 25 gäster.

Gårdsbutiken säljer viltkött och viltkorv såsom chorizo, bratwurst,
isterband och medwurst från gården. I butiken finns också andra specerier med fokus på närproducerat och ekologiskt samt ett varierat utbud av nödvändiga köksartiklar. Välkomna!

Kontaktinformation

Adress:
Virå Bruk
Katrineholm S
618 95 Stavsjö, Sverige

Telefonnummer:
0155-748 26

Hemsida: http://www.virabruk.se/

E-post: bokning@virabruk.se

Öppettider

söndag 10:00 - 18:00
måndag 10:00 - 18:00
tisdag 10:00 - 18:00
onsdag 10:00 - 18:00
torsdag 10:00 - 15:00

Faciliteter

Konferensmöjligheter
Samlingsrum
Onlinebokning
Kaffe/Te
Gratis WiFi


Dela detta:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Hitta hit