Vandringspaket med tvårätters middag

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Strängnäs för härliga vandringsturer och en god tvårätters middag i vår gastropub.

OM ERBJUDANDET

Är du en av de många som längtar efter att göra något aktivt? Kombinera en stärkande vandringstur med en härlig hotellvistelse med en vällagad middag och skön säng.

 

På Hotel Bishops Arms bor ni i trevliga hotellrum mitt i centrala Strängnäs. Sov gott i sköna sängar och vakna upp till en god frukost som ger energi inför dagens vandring. I Strängnäs finns gott om unika naturupplevelser på nära avstånd från stadskärnan. Här hittar ni Fogdöns pilgrimsled en 80 km lång omväxlande sträcka som går genom lummig skog och blomstrande fält från S:t Eskils källa till Björsund. Sörmlandsleden är en annan fin sträcka som passerar Strängnäs. Denna kända vandringsled är en av Sveriges längsta med 100 mil genom öppna landskap, djupa skogar, sjöar och vackra kuststräckor. Vår personal hjälper gärna att hitta den bästa vandringsleden för just er.

 

Med vårt centrala läge i pittoreska Strängnäs kan ni enkelt kombinera en storslagen naturupplevelse med ett besök i den mysiga stadskärnan. Hör av er så delar vi med oss av våra bästa tips!

FAKTA & DETALJER

I paketet ingår
  • Tvårätters middag på The Bishops Arms
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Villkor
  • Om- och avbokningbart fram till kl. 14.00 på ankomstdagen
  • Bokningsbart fram till den 31 december 2021

Dela detta: