Vandringspaket med Herrgårdsboende

En vandring som anpassas efter dig

Stavsjö herrgårdsflygel har satt ihop flera kvalitetsmässiga paket för dig som vill vandra i naturen mellan Sörmland och Östergötland. Här finns alltifrån avancerade, längre vandringar till senioranpassade varianter. Har du en regntät jacka är det bra, för även om SMHI ligger bara 25 km bort kan vi inte påverka deras prognoser.   

Boka en vandringsupplevelse i historisk miljö som även fungerar för dig som vill uppleva Kolmården utan att behöva gå så långa sträckor. 

Boka en vandringsupplevelse i historisk miljö som fungerar för dig som vill uppleva Kolmården utan att behöva gå så långa sträckor.

2-dagars Vandringspaket i Kolmården.

Stavsjö herrgårdsflygel erbjuder nu en vandringsupplevelse i historisk miljö som fungerar för dig som vill uppleva två dagar i Kolmården och varje dag gå omkring 15 km, eller 4-5 timmars behaglig vandring. Sörmlandsleden lockar alltfler vandrare. Idag behöver du inte sova under regnskydd eller i timmerkojor utan bekvämt på närmaste hotell där du kan duscha och få en god frukost innan du fortsätter vandringen nästa dag.   

Öppet för bokning mellan 15 augusti-31 oktober

Stavsjö Herrgård

Stavsjö Herrgårdsflygel är ett perfekt boende för dig som vill stanna till och njuta av vacker natur, men även ha goda kommunikationer, med E4:an endast ett par kilometer bort. Här kan företag träffas och ha konferenser, långväga gäster kan spendera en god natts sömn i våra vackra rum, och Flygeln är också ett perfekt stopp för dig som vandrar längst Sörmlandsleden.

Kontakt

Störnings väg 7
618 95 STAVSJÖ
Mail: info@stavsjoherrgardsflygel.se
Telefon: +46 70 454 7475

www.stavsjoherrgardsflygel.se

Dela detta: