Vandring på Sörmlandsleden och hotellpaket med spa på Trosa Stadshotell & Spa

Sörmlandsleden – naturens pärla i Sörmland. En 1000 kilometer lång vandringsled som slingrar sig genom ett mycket omväxlande natur- och kulturlandskap samt förbi historiska minnesmärken. Där finns allt från öppna landskap till vildmark, sjöar i mängd och härliga kuststräckor.

Genom att boka Stadshotellets vandringspaket får du möjlighet att uppleva och se etapp 56 mellan Tullgarns slott och Trosa. En mycket vacker sträcka med skog, hav, utsiktsplats på berg och strandnära stigar samt en badplats. Även en del kulturminnen med Vattenbruket och en kalkugn samt en minnessten för omkomna modiga män i vikingaskeppet Ormen Friske.

 

På  Trosa Stadshotell & Spa med bil eller buss, lämna ditt bagage och dom tar er till Tullgarn för att starta vandringen på etapp 56 på 21 km från Tullgarns slott till Trosa. Trosa stadshotell skickar med en matsäck på vandringen samt karta.
Läs mer om etapp 56 här – observera att den beskrivs i omvänd sträcka. 

 

Väl tillbaka på Stadshotellet checkar ni in, ni får badrock och tofflor via spareceptionen och spa väntar. På kvällen serveras en tvårättersmeny med vin till och du sover gott i dubbelrum och frukostbuffé serveras nästa morgon.

 

Med dig får du ett vandringsdiplom som minne.

 

I paketet ingår:

  • Transport från hotellet till Tullgarns slott sker kl 10.00, om inget annat anges. Kom gärna 09:45. I dessa tider är det en buss antingen stor eller liten men med gott om rum för passagerarna så ni kan hålla avstånd och resa tryggt

  • Matsäck med smörgås, frukt, en bars, termos med kaffe eller te och tillbehör, 33 cl vatten

  • Karta och beskrivning på Sörmlandsledens etapp 56 (eller annan etapp enl överenskommelse)

  • Diplom

  • Entré till sparelax med badrock och tofflor från spareceptionen

  • Kvällens fasta tvårättersmeny med vinpaket/alkoholfritt dryckespaket

  • Logi i dubbelrum

  • Frukostbuffé

 

Pris 1900:-/person i dubbelrum 

Enkelrumstillägg 350:-
Minisvit tillägg 385:-/p
Etagesviten tillägg 880:-/p

 

Förgyll din vistelse! Se mer här!

 

Välkommen att boka via 0156-170 70 eller info@trosastadshotell.se.

Transport från hotellet  är kl 10.00 om inget annat anges.

 

Bokningsbart med ankomstdag måndag – lördag. Under julbordsperioden serveras tvårättersmenyn mån – tors och endast julbord fre – lör.

Dela detta: