« Tillbaka

Stjärnholms slott

Stjärnholms slott

Stjärnholm är en växtplats för möten. Här kan tankar och idéer födas och växa. Den vackra innemiljön ger tillsammans med den idylliska utemiljön en skön harmoni, som smittar av sig.
Ha er konferens eller ert möte hos oss! Gärna med övernattning. Det blir ett perfekt tillfälle att låta kreativiteten flöda och svetsa samman gruppen.Varva möten i moderna lokaler med avkoppling i vacker 1700-talsmiljö. Grupparbete i biblioteket, en vandring i Skulpturparken eller en stunds lek under äppelträden. Växtplatserna är många på Stjärnholm.Ta del av vårt stora utbud av aktiviteter, och låt vistelsen krönas av delikat middag med utsökta drycker. Som avslutning en god natts kunglig sömn.
Dagkonferens
En dagkonferens på Stjärnholms slott börjar med välkomstfika. Samlas i foajén eller, om vädret och årstiden tillåter, utomhus. Antingen på parterren med havsutsikt eller i den grönskande parken.
Vid lunch väntar en välsmakande buffé med varmrätt, sallad och lättdryck.
Som avslutning kaffe och kaka. På eftermiddagen dukar vi åter kaffebordet.
I konferenslokalen finns isvatten, frukt och godis. Allt för att hålla kreativiteten och humöret på topp.
I paketet ingår: välkomstfika; lunchbuffé med lättdryck, kaffe och kaka; eftermiddagsfika samt konferenslokal med pc-kanon, dvd, ljud, OH-projektor, block, pennor, isvatten, frukt och godis.Välkommen att begära en offert från oss!

Kontaktinformation

Adress:
Stjärnholms slott
Sunda-Ramdalshöjden
613 41 Oxelösund, Sverige

Telefonnummer:
0155-22 27 00

Hemsida: http://www.stjarnholm.se/

E-post: info@stjarnholm.se

Öppettider


Dela detta:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Hitta hit