« Tillbaka

Södertuna Slott

Södertuna Slott

Kategori: ,

På Södertuna Slott utanför Gnesta ordnar vi er konferens i Sörmland oavsett om ni är två eller 140 personer. Med ett strategiskt läge mitt i Sörmland, i närheten av Södertälje, är det lätt att ta sig till oss. Vi har historiska möteslokaler för moderna möten, med teknik anpassad efter era behov. Hos oss konfererar ni under en dagkonferens eller bokar in er under flera dagar med något av våra konferenspaket.

Konferenspaket silver

Förmiddagskaffe med hembakat bröd, tvårätterslunch och kaffe, eftermiddagskaffe med frukt och hembakat bröd, trerättersmiddag och kaffe, logi och frukostbuffé. Fri tillgång till relaxavdelning med bastu, inomhuspool, biljard och dart. Tipspromenad i vår slottspark. Fri tillgång till tennis- och boulebana, cyklar, kubb- och krocketspel, fyra kanoter och en roddbåt.

Enkelrum 2395 kr/person, dubbelrum 2095 kr/person.

Konferenspaket guld

Förmiddagskaffe med hembakat bröd, två-rätters lunch med måltidsdryck, eftermiddagskaffe med hembakat bröd, fördrink och fyra-rätters middag.

En konferenslokal med LCD projektor, trådlöst internet, mineralvatten, frukt och karameller i lokalen, block, pennor.

Dessutom får ni:

Tillgång till relaxavdelning med inomhuspool och bastu, Afterwork i poolen med en öl eller ett glas vin och snacks, vår personal berättar om Södertunas historia samt tipspromenad i vår slottspark.

Enkelrum 3195 kr/person
Dubbelrum 2845 kr/person

Kontaktinformation

Adress:
Södertuna Slott
Gnesta N
646 91 Gnesta, Sverige

Telefonnummer:
0158-705 00

Hemsida: http://www.sodertuna.se/

E-post: info@sodertuna.se

Öppettider


Dela detta:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Hitta hit