Härliga vandringspaket i Katrineholm

Fridhem Outdoor i natursköna Björkvik har tagit fram 4 vandringspaket, här finns något för alla som vill upptäcka varierande natur och lugnet som det ger. 

Sörmlandleden, etapp 29/30

3-dagars vandring

Från Katrineholm till Stavsjö. Vandringen följer populära Sörmlandsleden på några av de tystaste sträckorna. Du får uppleva sörmländska naturen och stor sannolikhet att få se vilda djur. Ett all-inclusive paket, där du bara bär din dagspackning i lånad ryggsäck. Din stora packning transporteras mellan boendena. Hela sträckan är på ca 5 mil. Ganska krävande men fridfullt och utvecklande. 

2-dagars vandring

Varierande längder dels på Sörmlandsleden men även i skog och natur runt Fridhem. En lätt vandring som kommer att ge dig mersmak för fortsatt vandrings-upplevelser.

Sörmlandspaketet

På Fridhems vatten finns sörmlands landskapsblomma, den vita näckrosen och på en av öarna bor sörmlands landskapsdjur fiskgjusen. Vi guidar er och kör båten med elsnurra. Ett dygn på Fridhem med Fridhem outdoor – all inklusive. En fin upplevelse som blir ett minne för livet. 

Ö-vandring

Denna vandring sker på Fridhems största ö som är 16 hektar. Detta äventyr är för dig som känner att du vill gå fritt utan stigar och markeringar. Den tar några timmar och du kan inte komma bort dig, känn dig som Robinson Cruse en stund! Du sover en natt på Fridhem efter Ö-äventyrets upplevelsen. 

Fridhem Outdoor

Fridhem outdoor ligger vid sjön Näsnaren utanför Björkvik, Sörmland.

Vägbeskrivning till Fridhem outdoor får du vid bokning.

Telefon: 0705-54 49 13

E-post: info@fridhemoutdoor.se

http://www.fridhemoutdoor.se/

Dela detta: