Sök
Stäng denna sökruta.
Foto: Trosa Stadshotell & Spa

Golfpaket hos Trosa Stadshotell & Spa

Golfpaket 2021

Välkommen till två fina golfbanor i Sörmland. Välj att spela på en kombinerad park- och skogsbana Åda Golf & Country Club eller Trosa GK en omväxlande seasidebana. Båda banorna har 18 hål.

 

Golfpaketet gäller hela golfsäsongen, men det är självklart svårt att säga exakt datum då banorna stänger eller öppnar, allt beror på vädret.
På banorna är det differentierade priser under säsongen. Men nästan alltid får gästerna bäst rabatt genom att boka golfpaket via oss. Önskar ni att boka er egen starttid bokar ni endast ett sommarpaket eller vardagspaket.

 

Trosa Stadshotell & Spa pausar spa i golfpaketet och sänker priset

Under rådande restriktioner räcker inte tiden till mellan golfrundan och middagen för att njuta i sparelaxen. Det är inte heller tillåtet att vistas lika många gäster samtidigt i spa som vanligt. Därför har vi valt att pausa spatillgången i golfpaketet och istället sänka priset. Vår erfarenhet är också att det även i vanliga fall är svårt att hinna med spatid efter en dag på golfbanan.

Vill man ha spatid under sin vistelse kan man köpa till spaentré 275:- /person på avresedagens morgon/fm 09.00-10.30 efter frukost i mån av plats. Eller höra sig för vid incheckning om det finns lediga slottider för spabesök.

 

Golfpaketet innehåll:

  • Starttid som bokas av hotellet på den bana som ni önskar i mån av plats
  • kvällens fasta tvårättersmeny 
  • 2 glas vin/alkoholfritt dryckespaket
  • logi i dubbelrum
  • frukostbuffé

 

Golfpaket med en starttid 1775:-/person
Golfpaket med två starttider 2125:-/person

 

För bokning eller mer information

Ring 0156 – 170 70 eller mejl till info@trosastadshotell.se

 

Tillägg för minisvit 385:-/p
Tillägg för etagesvit 880:-/p
Enkelrumstillägg 350:-/p

Dela detta: