« Tillbaka

Fotografens Café & Bistro

Fotografens Café & Bistro

Vi är så stolta och glada, att kunna välkomna er till Fotografens! Vår dröm är att du ska känna dig lika bekväm och hemma här som vi gör!

Vi vill bli en del av din vardag, en plats där du landar mellan butikerna för en cappuccino. Platsen där du äter eller hämtar din lunch. Platsen där du tar ett glas vin och några oliver med en vän efter jobbet, platsen där du äter en romantisk middag, eller smiter från matlagandet. Vi vill bli din paus i vardagen, en plats att andas och njuta en stund.

Vi har lagt oss vinn om att ha många skilda och mysiga miljöer. Du möts av en grönskande trädgård där du gärna får landa när vädret tillåter. I orangeriet råder en avslappnad atmosfär, där är ute och inne är ett världsligt begrepp. På nedervåningen råder bistrokänsla och om du har fysik nog att ta dig upp för den smala trappen, så väntar en hemtrevlig våning där man gärna sparkar av sig skorna och drömmer sig bort en stund. Varför har vi då blandat så? Kanske för att vi gillar så mycket och har svårt att bestämma oss, kanske för att vi vill ha en plats för varje sinnesstämning. Oavsett så hoppas vi att du ska hitta en plats som passar just dig!

Vi har ett avslappnat koncept, med höga ambitioner. Vi har fått möjlighet att knyta några fantastiska kockar till Fotografens. De har stora friheter när det kommer till att utforma maten och menyerna och kreativiteten flödar! Vår grundtanke ligger i fräscha smaker, färg och form, vi strävar efter vackra måltider likväl som välsmakande. Vi ska väl inte hymla om att vår förhoppning är att du vill bli vår fotograf och hjälpa oss visa allt gott och fint vi gör på dina sociala medier.

Lika viktig som miljön och maten är bemötandet och servicen du får. Vi finns här för dig och vi vill att du ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Dagtid innebär det att vi välkomnar dig vid kassadisken där du beställer ditt kaffe eller din lunch. Framåt kvällen möter vi dig i dörren och serverar dig vid bordet. Vi ser fram emot att få ge din dag en liten guldkant! Varmt välkomna!

Kontaktinformation

Adress:
Fotografens Café & Bistro
Köpmangatan 12, Centrum
641 30 Katrineholm, Sverige

Telefonnummer:
073-153 31 62

Hemsida: https://fotografenscafebistro.se/

E-post:

Öppettider

söndag stängd
måndag 09:00 - 16:00
tisdag 09:00 - 22:00
onsdag 09:00 - 22:00
torsdag 09:00 - 22:00
fredag 09:00 - 22:00
lördag 11:00 - 22:00

Dela detta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Hitta hit