« Tillbaka

Ekologisk konferens

Hornuddens trädgård

Kategori: ,

Vid Mälarens strand erbjuder vi er moderna konferensmiljöer där hållbarhet och möte står i fokus. Vi tillhandahåller allt från dagskonferenser till längre vistelser. Övernattning anordnas i någon av våra stugor eller vid Svedängs Gård

Måltiderna baseras på produkter från närområdet och följer årstiderna och ett exempel på feedback är en konfernsgrupp under hösten 2014 där två vegetarianer uttryckte att ”vi har aldrig fått så god mat på en konferens tidigare”. Köttet som vi serverar är ekologiskt eller vilt – fisken är vild eller MSC-certifierad.

Vi kan även erbjuda en rad olika aktiviteter som varierar med säsong. Som en kreativ paus i mötet eller som teambuilding. Allt ifrån vin- och ostprovning till race med sparkstötting. En rundtur på gården för att få se kretsloppet under ert besök är nästan ett måste.

Från vår till höst kan vi dessutom erbjuda att använda våra utställningsväxthus som grupprum. Våra uthyrningshus fungerar bra som både konferenslokal och/eller grupprum beroende på hur stor gruppen är. Bokar gör du genom att ringa 0152-32618 eller maila. Välkommen till Hornudden för ett hållbart möte.

Kontaktinformation

Adress:
Hornuddens trädgård
Aspö Hornudden
645 93

Telefonnummer:
0152-32618

Hemsida: www.hornudden.net

E-post: karin@hornudden.net

Öppettider

null

Faciliteter

Internet
Bastu
Konferensmöjligheter


Dela detta:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Hitta hit